ABOUT US

Our mission is for everyone to act, lead and inspire with courage - where the heart and the brain are in coherence and harmony.

 

Based on the latest neuroscience, we transform individuals, groups and organizations from the inside out. We develop the individual's unique ability to go beyond their limitations so that they can put their knowledge, skills, awareness and talent into action.

 

Together, we have 45 years of experience in change management and leadership development


 

Hanna och Anna IMG_9428.jpg
Skärmavbild 2022-06-20 kl. 16.51.05.png

ANNA ULLENIUS

Anna har en fil.mag i psykologi. Hon har sedan 2000 jobbat som konsult och utbildare inom ledarskap, personlig-, grupp och organisations-utveckling.

Anna är certifierad hos NeuroChangeSolutions (NCS)  och arbetar med deras metod baserad på neurovetenskap, utvecklad av Dr. Joe Dispenza. Hon är även certifierad coach, NLP-master och NLP-coach, bland många andra inriktningar som hon studerat inom personlig utveckling och medvetenhet.


Anna har arbetat med att utveckla och stödja individer, grupper och organisationer i mer än 20 år. Hennes drivkraft är att var och en av oss har en inre potential för storhet och obegränsade förmågor. Med detta förhållningssätt inspirerar Anna människor att gå bortom sina egna satta begränsningar och komma i kontakt med sitt eget inre vetande och sin storhet.

Skärmavbild 2021-01-20 kl. 14.19.48.png

HANNA VALDEVI

Hanna har en fil.mag i företagsekonomi och marknadsföring och har arbetat som chef i internationella företag i 12 år. 2006 bytte hon karriär, omskolade sig och grundade sin egen verksamhet inom Ledarskap, Coaching, Teamutveckling och Organisationsutveckling. 


Hanna är certifierad hos NeuroChangeSolutions (NCS)  och arbetar med deras metod baserad på neurovetenskap, utvecklad av Dr. Joe Dispenza. Hon är certifierad professionell coach (ICF),  ledarskapsutbildare och EQ-konsult samt har licens i flera olika personlighetstester som Facet5, EQ-i och GDQ.


Hanna har arbetat många år med ledare och team för att utveckla deras ledarskap, team- effektivitet och organisationskultur. Hon brinner för att facilitera människor till att skapa ett liv utöver vad de trodde var möjligt och hon har en talang att gå bakom muren som de flesta människor sätter upp för att skydda sig.