om oss
HeartMind Empowerment…handlar om autenticitet och att leda med koherent hjärta och hjärna. Vi utvecklar företag genom att facilitera team och individer att bli mer medvetna om sina mindset. Baserat på den senaste neurovetenskapen lär vi dem hur de kan förändra sina tankemönster och ageranden för att skapa nya möjligheter och transformeras inifrån och ut. Detta får en direkt effekt på deras ledaregenskaper och leder till att organisationen presterar bättre samtidigt som personalen mår bättre och arbetar mot gemensamma mål.

Anna Ullenius

Anna har en fil.mag i psykologi. Hon har sedan 2000 jobbat som konsult och utbildare inom ledarskap, personlig-, grupp och organisationsutveckling.
Anna håller kurser och utbildningar i större delen av världen inom områden som ledarskap, coaching och personlig utveckling. En av hennes specialiteter är att använda hästar co coacher när hon arbetar med utveckling individer, ledare och team.
Anna är certifierad hos NeuroChangeSolutions (NCS)  och arbetar med deras metod baserad på neurovetenskap, utvecklad av Dr.Dispenza. För flyer klicka HÄR och HÄR Hon är även certifierad coach, Certifierad Zen-coach, NLP-master och NLP-coach,  bland många andra inriktningar som hon studerat inom personlig utveckling och medvetenhet.


Anna har arbetat med att utveckla och stödja individer, grupper och organisationer i mer än 20 år. Hennes drivkraft är att var och en av oss har en inre potential för storhet och obegränsade förmågor. Med detta förhållningssätt inspirerar Anna människor att gå bortom sina egna satta begränsningar och komma i kontakt med sitt eget inre vetande och sin storhet. www.annaullenius.com

Anna Ullenius

Hanna Valdevi

Hanna har en fil.mag i företagsekonomi och marknadsföring och har arbetat som chef i internationella företag i 12 år. 2006 bytte hon karriär, omskolade sig och grundade sin egen verksamhet inom Ledarskap, Coaching, Teamutveckling, Personligt ledarskap och Organisationsutveckling. Hon har också rest världen runt för att utveckla sin medvetenhet genom olika modaliteter som hon har studerat genom åren.


Hanna är certifierad hos NeuroChangeSolutions (NCS)  och arbetar med deras metod baserad på neurovetenskap, utvecklad av Dr. Joe Dispenza. Hon är certifierad professionell coach (ICF) och ledarskapsutbildare och EQ-konsult samt har licens i flera olika personlighetstester som Facet5, EQ-i och GDQ.


Hanna har arbetat många år med ledare och team för att utveckla deras ledarskap, team effektivitet och organisationskultur. Hon brinner för att facilitera människor till att skapa ett liv utöver vad de trodde var möjligt och hon har en talang att gå bakom muren som de flesta människor sätter upp för att skydda sig.

KontaKt
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by HeartMind Empowerment