mån 02 sep.

|

Exakt plats meddelas senare

Change your mind...Create new results - med uppföljning

En banbrytande kurs för att utveckla dig, ditt ledarskap och bemästra dig själv och ditt liv. Kursen är baserad på den senaste forskningen inom neurovetenskap.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Change your mind...Create new results - med uppföljning

Tid och plats

02 sep. 2019 09:30 – 04 sep. 2019 17:00

Exakt plats meddelas senare, Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Change Your Mind…Create New Results är en banbrytande workshop, baserad på den senaste forskningen inom neurovetenskap. Workshopen är skapad av Dr Joe Dispenza och bygger på 25 år av hans forskning inom området.

Vill ni förändra er kultur och bygga emotionellt intelligenta, flexibla, kreativa och fullt engagerade ledare och team. Denna workshop ger kraftfulla insikter och verktyg för verklig förändring. 

De modeller och verktyg som presenteras och implementeras i workshopen gör det möjligt för individer och grupper att få tillgång till och utnyttja den otroliga kraft som finns i våra hjärnor. På så sätt kan vi göra betydande förändringar inifrån och ut. Resultatet är stärkta och utvecklade ledare och förändrade och mer expansiva företagskulturer. 

Vi lär dig som ledare att välja dina tankar och skapa en vinnande attityd, upprätthålla hög inre motivation, bemästra dina mentala tillstånd, oavsett miljö och människor omkring dig samt att hantera stress på ett ändamålsenligt sätt. 

Under denna workshop, med rekommenderad uppföljning av grupp-coaching eller vårt uppföljande kursprogram, kommer du bland annat:

- Lära dig hur hjärnan fungerar och varför det här är viktigt för förändring.

- Sätta mål och visioner för dig själv och din organisation för nya möjligheter och sätt att VARA och AGERA för att verkligen nå dem.

- Tillämpa metoder, baserat på neurovetenskap, för att skapa vägar till nya potentialer för dig och din organisation.

- Uppleva hur du mentalt förändrar ditt mind-set och din hjärna. 

Dr Joe Dispenza, forskare, bästsäljande författare och global föreläsare och kursledare. Materialet i denna workshop bygger på 25 års forskning, där Dr Joe har studerat hjärnan och neurovetenskap, kopplat till verklig förändring och läkning. Genom en strikt tillämpad urvals- och certifieringsprocess, har Dr. Dispenza personligen certifierat oss att leverera detta arbete.  

Workshopledare: Anna Ullenius

Dela detta evenemang