change your mind...create new results

(Med uppföljande workshop)

Det här programmet bygger på den den senaste neurovetenskapen, en mix av praktiska övningar, mental träning och coaching för att integrera och implementera kunskapen från Workshopen "Change Your Mind…Create New Results”utvecklad av Dr Joe Dispenza.

 

Detta program lyfter ditt personliga ledarskap, stimulerar till nytänkande, ökar kreativiteten, effektiviteten och prestationsförmågan i ditt ledarskap och därmed i er organisation. Effekten av denna kurs är även att du får kommer att fungera mer balanserat,  harmoniskt och uppnå bättre resultat. Vi lär dig som ledare att implementera den nya kunskapen, så du bemästra dina tillstånd, skapa en vinnande attityd upprätthålla hög inre motivation, bemästra dina mentala tillstånd, oavsett miljö och människor omkring dig, samt att hantera stress på ett ändamålsenligt sätt. Ditt nya personliga ledarskap kommer att inspirera andra till att utvecklas. Detta bidrar till att Du; 

 

  • Får en tydligare och ärligare bild av dina mål och verkligen vill samt få verktyg till att ta dig dit.                                                                                                                                  

  • Blir hjärnstark och framtidsstark. Går från stress till kreativitet och produktivitet  utan att belasta din kropp med stresshormoner.

 

  • Blir av med framgångsblockeringar och undermedvetna program som stoppar dig från att vara och agera som ditt önskvärda jag.

 

  • Börja skapa ett mer autentiskt liv från hjärtat och där du är ”mästare över ditt mind och kropp”. 

 

  • Kommunicera mer autentiskt, hjärt-centrerat och med tydlighet och medkänsla för dig och andra.

 

Du kommer implementera din nya kunskap som du aktivt får arbeta med i olika typer av övningar som handlar om Dig, Din yrkesroll och Ditt liv. Detta ger dig ökad självkännedom så att du kan göra slut på stress, gamla begränsande program och trossystem och skapa ett nytt JAG med nya resurser som tar dig in i den framtid som Du längtar efter. Programmet tar dig genom en process där du lär dig att använda din hjärna optimalt, för att gå från att lära dig ny kunskap och initiering till att bli en mästare i att leda dig själv och andra. 

 

Är du företagsledare och jobbar med människor i olika former så är kunskapen från dessa kursdagar mycket viktig och väldigt användbar.  

 

Nästa kursstart: 20-22 Mars, 2020

 

tider: Fredagen den 20/3 Kl: 17-20.30, Lördagen den 21/1 Kl: 10.00-18.30, Söndagen: 9.00-17.00

Plats: Coachhuset, Luntmakargatan 52, Stockholm

 

Kursledare: Anna Ullenius, Utbildad och Certifierad av Dr Joe Dispenza,  NeuroChangeSolution konsult. ​

 

ANMÄLAN

info@heartmindempowerment.com

Här ovan kan du lyssna till Dr Joe Dispenza när han berättar om workshopen "Change Your Mind...Create New Results